Husbilar

Husbilsdrömmar? Vilken husbil funderar du på?

Vi är allt fler som upptäcker den optimala frihet som en husbil ger. Du har ditt hem med dig du kör dit näsan pekar och stannar där det känns rätt. Kan livet bli enklare?

Kring husbilens historia tvista de lärde. Säkert är att en och annan redan under tidigt 1960-tal byggde om sin Saab 92 eller VW-buss till husbil och upplevde friheten. Men hur var det med komforten? Den uttalar vi oss inte om.

Säkert är att dagens husbilar har allt. De är kompletta bekväma hem om än i miniatyr.

Vi säljer nya och begagnade husbilar med bra köregenskaper komplett komfort och – i den mån du vill – lyx. Välj mellan helintegrerade och halvintegrerade husbilar,kompakthusbilar och alkovhusbilar.

Hos oss på Bossings Fritidscenter i Linköping hittar du husbilen för dina behov din familjestorlek och drömmar!

Pionjären PILOTE säljer vi för dess utpräglat eleganta franska design i kombination med tysk ingenjörsvetenskap på högsta nivå.

Tillverkarens långa erfarenhet, stora produktion och goda soliditet borgar för ett ständigt utvecklingsarbete och konstant strävan efter förnyelse och förbättring.

Det är inte utan stolthet vi på Bossings Fritidscenter visar upp våra Pilote-husbilar då återförsäljarna handplockas och selekteras med största noggrannhet!

Som Nordens största husbilsmärke har ADRIA en självskriven plats i vårt sortiment. Denna populära husbil kniper stadigt större marknadsandelar.

Under årens lopp har Adria blivit synonymt med ständiga innovationer. Enkelt uttryck kännetecknas Adria av kvalitet uppfinningsrikedom och erfarenhet.

Att Sverige dessutom hyser ett av Adrias största reservdelslager i Europa med över 12 000 artiklar i sortimentet borgar för snabba leveranser. Det gillar både vi och våra kunder!

Svenska KABE hittar du hos oss för att det är en synnerligen gedigen året runt-bil som lockar personer med verkligt höga krav som exempelvis det norska skidesset Petter Northug! Ett komplett hotellrum på hjul kallar han sin husbil.

Dagens husbilar från Kabe är resultatet av tillverkarens egna och kundernas önskemål. Lägg därtill Kabes eget kvalitetstänkande som går igenom i alla detaljer från isolering och ventilation till värmesystem fönster och möbelkonstruktion.

Dessutom har Kabe internt kanske marknadens allra tuffaste kvalitetskontroller!

Referenser för husbilar