Husvagnar

Säg husvagn och en solig varm sommarbild spelas upp för näthinnan. Visst är husvagnen lika med semester och fritid!

De första bildragna husvagnarna byggdes så tidigt som 1897 men redan innan dess fanns hästdragna bostadsvagnar. Sådana säljer vi inte på Bossings Fritidscenter i Linköping. Däremot har vi ett gediget utbud av både nya och begagnade husvagnar.

Svenska KABE med all tillverkning i Småland säljer vi för dess unika lösningar inte minst när det kommer till viktiga funktioner som värme och ventilation. Kabe klarar den nordiska vintern med bravur!

Detta är husvagnar vars kvalitet och funktion man har slipat på i 40 år. Bästa sättet att förklara vad Kabe står för är att använda tillverkarens eget motto: Kvalitet kräver kvalitet. Detta innebär att man i valet av såväl material som underleverantörer har en kompromisslös syn på prestanda och komfort.

Klicka på respektive bild för mera information:


Ädelsten

Royal

Hacienda

Classic

ADRIA ingår i vårt utbud för tillverkarens mer än 40 år av erfarenhet. Storsäljande skönheten Adria byggs i en av Europas allra mest moderna och nya anläggningar.

Adria är ett av Nordens största husvagnsmärken och är mycket väl anpassat till den nordiska marknaden och de krav som vi och vårt klimat ställer på husvagnars funktion kvalitet komfort och design.

Klicka på respektive bild för mera information:


Action

Altea

Adora

Astella

Alpina