Bilverkstad

Vår kompletta bilverkstad löser alla dina bilproblem, från snabba däckbyten till avancerad felsökning och vad som behövs därpå. Verkstaden är auktoriserad för Fiat, men har kompetens att ta sig an marknadens samtliga fabrikat. 

Våra medarbetare är ständigt uppdaterade för kunna hantera marknadens senaste utveckling. Detsamma gäller vår utrustning. Vi är anslutna till MECA Car Service, vilket ger dig som kund en kvalitetssäkring. Du vet att du får support i framkant och reservdelar som håller mycket hög kvalitet.

Redan i receptionen får du raka besked på när vi kan ta hand om din bil samt till vilken kostnad.

Under tiden är du välkommen att slå dig ner en stund och njuta en god kopp kaffe och bläddra i en tidning i vår kundhörna.

Våra duktiga mekaniker behärskar såväl avancerad felsökning som det traditionella, hederliga hantverket. Naturligtvis är de inte främmande för Bossings egna specialiteter som fjädring, växellådor & E-BRAKE, anpassade till husbilen för ökad komfort och bättre väghållning. Detta kan du läsa mer om under fliken nedan.

Våra kunder säger att det känns tryggt, enkelt och familjärt att lämna sin personbil eller sin husbil hos oss. Det tackar vi för, men är det inte så det ska vara?

 

Campingverkstad

- Vi förverkligar dina idéer!

Vad gör att husbilen eller husvagnen verkligen blir som du vill ha den?

För någon är svaret markiser. För någon annan är det centraldammsugare, solceller, AC, parabolantenn, backkameror, TV, dragkrok eller cykelställ.

Många av våra kunder väljer oss för vår långa och i branschen något udda erfarenhet. Bossings Fritidscenter tog ”verkstadsvägen” in i husbilsbranschen. Det gör att vi kan det där med att bygga om, bygga till, fixa och meka. Vi bygger till och med om växellådor och framskärmar samt anpassar framfjädring, för högre körkomfort och bättre väghållning.

I vår campingverkstad är du designern. Våra duktiga snickare och mekaniker står till din tjänst. Utmana oss gärna! Vi ser till att dina idéer och önskemål blir verklighet!

Någon kallar det avancerad problemlösning. Vi kallar det kundservice.

 

 

 ÖPPETTIDER

 

Försäljning & Butik

Måndag: 09.00 - 18.00
Tisdag 09.00 - 18.00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18.00
Fredag 09.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 14.00
Söndag Stängt
   


Dag innan helgdag stänger vi försäljningen och butiken kl. 17:00,                                                                                                                                   OBS! se övriga  avvikelser

 

 

Campingverkstad/Bilverkstad/Elektronikverkstad
Måndag: 07.00 - 17.00
Tisdag 07.00 - 17.00
Onsdag:  07.00 - 17.00
Torsdag: 07.00 - 17.00
Fredag 07.00 - 15.00

 Dag innan helgdag stänger verkstäder kl.15.00